Forlagsredaktør

Museumsforlaget skal utvide staben med en forlagsredaktør. Vi ønsker oss en vennlig medarbeider med høy arbeidsmoral, svært god skriftlig og muntlig formidlingsevne og teft for gode tekster. Du får frihet til selvstendig tilrettelegging av arbeidsdagen og god mulighet til å påvirke forlaget framover.

Du vil ha hovedansvar for

• - Utvikling og ledelse av nye bokprosjekter
  • - Oppfølging av forfattere og andre eksterne medarbeidere
  • - Faglig kvalitetssikring av innhold
  • - Dialog med ulike leverandører

Du har

• - høyere utdannelse innen historie eller andre humanistiske fag
  • - faglig engasjement og innsikt
  • - kunnskap om formidling av innhold i digitale og sosiale medier
  • - evne til å håndtere flere prosjekter samtidig, innenfor egne og andres tidsfrister
  • - gode samarbeidsevner

Du er i tillegg nøyaktig, passe kreativ, selvstendig og løsningsorientert.

Vi tilbyr et lite og godt arbeidsmiljø med en solid eier, fleksitid og pensjonsordning.

Vil du vite mer, kan du ta kontakt med forlagsredaktør Laila Andreassen, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / telefon 917 02 565, eller forlagssjef Torbjørn Lefstad, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. / telefon 906 49 006.

Send søknad med CV til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Frist 26.02.18.

Museumsforlaget er et norsk nisjeforlag som utgir bøker om kulturarv. Vi satser på historie, arkeologi og andre fag som forteller om fortid og nåtid for framtida.

Museumsforlagets utgivelser har høy faglig kvalitet, og forlaget er godkjent som publiseringskanal for vitenskapelig publisering. Våre engasjerte medarbeidere har lang erfaring fra forlagsbransjen og gir våre forfattere og oppdragsgivere trygg personlig oppfølging. Museumsforlaget er eid av Museene i Sør-Trøndelag (MiST) og har kontor i Trondheim.

Stillingsannonse forlagsredaktør

Museumsforlaget AS, Kjøpmannsgata 23, NO-7013 Trondheim